Bliv en del af Øens Erhvervsnetværk

TJ Garage tegner som netværkspartner

Vi fortsætter historierne med godt nyt fra netværket. Vi kan præsentere TJ Garage som ny partner i Øens Erhvervsnetværk 🤝

Der ligger som regel lidt historie bag et samarbejde, når det kommer til netværket. Torben har selv stået rundt omkring holdet som opbakning i Sundby utallige gange. Når nu vi taler om samarbejde, han tidligere selv spillet for vores nuværende akademi-partner, B1908.
Fodbolden er byttet ud med tennis på banerne bag hallen.

I mere end fem år har TJ’s Garage – Bilpleje, dæk og fælge til skarpe priser. været på banen som specialister i skift af dæk og polering af biler – det er blot enkelte af de arbejdsopgaver, virksomheden kan hjælpe med på adressen i Dragør:

”Jeg har haft virksomheden i lidt over fem år, og vi holder til i Dragør. Jeg er selv fra Sundby, og har boet overfor Sundby Idrætspark i størstedelen af mit liv. Jeg har selv haft støvlerne på og spillet for B1908. Jeg har altid haft et stort Fremad-hjerte og set utallige kampe i Sundby. Der bliver ikke spillet meget fodbold mere, og jeg nøjes med et par timer på tennisbanerne bag hallen. Vi laver mange forskellige arbejdsopgaver med alt fra udskiftning af dæk til polering af alle type biler.
I er meget velkommen til at læse mere om os og kigge forbi på A.P. Møllers Allé 55 i Dragør. Vi er stolte over at være med i netværket,” siger Torben Jagd, ejer og indehaver af TJ Garage.

Læs mere om virksomheden her ⤵️
https://llk.dk/dxuvkn

Kontakt Anette Manniche via aj@faelite.dk eller Simon Bonnerup Kristensen via sm@faelite.dk for mere info om netværket i Fremad Amager.