Bliv en del af Øens Erhvervsnetværk

Restaurant kastrup strandpark forlænger aftalen

Det er naturligvis både vigtigt og interessant at byde velkommen til nye partnere i netværket. Samtidig er det rigtigt vigtigt også at kunne forlænge samarbejdet med de nuværende samarbejdspartnere ✍️

Efter et år i netværket har Mesut og Restaurant Kastrup Strandpark valgt at gentgene som Mad Partner. Han tog den rigtige beslutning for et år tilbage, og derfor var Anette klar med telefonen til et billede og endnu en trøje til samlingen hos restauranten ⤵️

”Jeg valgte at indgå et samarbejde som ny partner sidste år, og det var den rigtige beslutning. Derfor er det lige så naturligt at forlænge aftalen efter et rigtig godt samarbejde det første år som partner. Vi har i perioden afholdt nogle af netværksarrangementerne, og der er en rigtig god stemning. For os er det fortsat vigtigt at støtte op lokalt, og være synlig som en medspiller til klubben,” siger Mesut Sertdemir, ejer og indehaver af Restaurant Kastrup Strandpark.

Læs mere om virksomheden ⤵️
http://kastrupstrandpark.dk/

Kontakt Anette Manniche via aj@faelite.dk eller Simon Bonnerup Kristensen via sm@faelite.dk for mere info om netværket i Fremad Amager.