Bliv en del af Øens Erhvervsnetværk

A’sign er ny netværkspartner

Det er altid en fornøjelse at kunne sige ”velkommen tilbage” til tidligere partnere i netværksregi. A’SIGN er tilbage i netværket igen efter et par år på sidelinjen, og er klar til at fortsætte rejsen med Øens hold på tæt hold 🤝

Virksomheden i Kastrup har i mange år været medspiller via eksponeringen til samarbejdspartnerne i netværket hos Fremad Amager. Med mere end 20 års erfaring i skiltebranchen er der stort fokus på synligheden, når der skal produceres til kunderne.

Det blev heldigvis ikke til mere end to års pause:

”Vi er efter to års pause tilbage som sponsor i Fremad Amager regi. Vi er et Amager-firma og skal selvfølgelig indgå i sponsorgruppen omkring Øens hold. A’SIGN er et skiltefirma, og vi producerer alle former for skilte, herunder lysskilte, byggepladsskilte, facadeskilte mv, og derudover dekoreres rigtig mange varebiler, lastbiler og busser – ”da vi mener at synlighed tæller”.
– A’SIGN står for hele pakken, lige fra det grafiske oplæg til det færdige produkt. Vi ser frem til at være med på tæt hold igen og være en del af den spændende udvikling i klubben,” siger Gitte Malling, produktionsansvarlig og virksomhedsejer af A’SIGN.

Læs mere om virksomheden ⤵️
https://a-sign.dk/

Kontakt Anette Manniche via aj@faelite.dk eller Simon Bonnerup Kristensen via sm@faelite.dk for mere info om netværket i Fremad Amager.