Bliv en del af Øens Erhvervsnetværk

Endnu en forlængelse – fag flyt fortsætter

Der er masser af følelser og historier i det her samarbejde for både Fag Flyt og Fremad Amager. Henning har været en stor del af klubben i mange år, og blev optaget som sølvmedlem i 2014 i BK Fremad Amager.

 

Det er få kampe, Henning går glip af i Sundby Idrætspark, og knægten er som oftest med på tribunen. Fag Flyt fortsætter opbakningen til Øens hold, og er klar til endnu et år i netværket. Anette var forbi med en trøje på adressen – så er der én mere til samlingen:

 

“Jeg er kæmpe stor Fremad Amager fan – det ér bare klubben. Det vigtigste for mig med opbakningen er at kunne være en del af klubben og støtte det lokale hold. Den her klub er som mit barn, og jeg ser alle kampe, hvis det passer ind. Jeg er fortsat rigtig tilfreds med samarbejdet, og glæder mig til vi kan komme tilbage i Sundby,” siger Henning Lauridsen.

 

Se mere til virksomheden:

https://www.fagflyt.dk/

 

Kontakt Anette Manniche via aj@faelite.dk eller Simon Bonnerup Kristensen via sm@faelite.dk for mere info om netværket i Fremad Amager.