Bliv en del af Øens Erhvervsnetværk

Forlængelserne fortsætter – scancoffee forbliver I netværket

De har ikke fået nok – for et år siden underskrev de deres første netværksaftale, og nu har kaffefirmaet mod på mere. Thomas (tv. på billedet) og Christian (th. på billedet) fra ScanCoffee har valgt at forlænge deres ophold på Øen.

 

Kaffefirmaet har stået for løsninger til drengene i omklædningsrummet, så der altid er kaffe på kanden inden træningsstart. I deres aftale som netværkspartner er de glade for at kunne levere kaffe til Øens hold, og ser frem til at fortsætte rejsen:

 

“Vi har løbende været i dialog, og lige præcis den løbende dialog, synes vi er vigtig. Det viser nærvær for partnerne, og vi er glade for at kunne støtte op om Øens fodboldhold. Der er en fed stemning omkring en klub som Fremad Amager. Derudover er vi rigtig glade for at kunne stå til rådighed med kaffeløsninger i Sundby og ikke mindst til spillerne, inden de træder på banen. Vi er spændte på de ting, der sker både i netværket og via fodbolden. Vi har mod på meget mere,” siger Thomas Witling og Christian Rekling.

 

Se mere til virksomheden:

https://scancoffee.dk/

 

Kontakt Anette Manniche via aj@faelite.dk eller Simon Bonnerup Kristensen via sm@faelite.dk for mere info om netværket i Fremad Amager.