Bliv en del af Øens Erhvervsnetværk

Nyt fra salg – sweet homes er ny netværkspartner

Den kommercielle afdeling har haft en flot start på 2021. Denne gang kan vi byde velkommen til en helt ny partner i netværket, og Maria fra Sweet Homes starter året med en aftale som Netværkspartner.

Selv bor og arbejder Maria på Øen. Hun åbner dørene i butikken i hverdagene kl. 10:00 på Njaldsgade, hvor virksomheden holder til. Sweet Homes udlejer og sælger boliger, der kalder sig en ejendomsmægler af den utraditionelle slags. Det at finde et lokalt initiativ at bakke op om, var en prioritet. Derudover glæder hun sig til at blive en del af et godt fællesskab i netværksregi:

”Jeg har arbejdet på Ama’r i mere end 25 år, og bor selv på Øen. Der er noget særligt over at støtte op lokalt. Det giver en følelse af fællesskab, og det vil jeg gerne være en del af hos Fremad Amager. Det bliver spændende at deltage til kampene i Sundby Idrætspark og arrangementerne i netværket. Jeg er vant til at se min søn spille fodbold, så det bliver sjovt at komme på stadion og se kampe. Jeg har nu min egen butik på Njaldsgade 20, og jeg glæder mig til at blive en del af fodboldklubben,” siger Maria Schlichting, indehaver af Sweet Homes.

Se mere til virksomheden:

https://www.sweet-homes.dk/

Kontakt Anette Manniche via aj@faelite.dk eller Simon Bonnerup Kristensen via sm@faelite.dk for mere info om netværket i Fremad Amager.