Bliv en del af Øens Erhvervsnetværk

Clewa solutions aps er ny netværkspartner

Vi starter fredagen med en dejlig nyhed – en ny partner kobles på i netværket. Vi skal byde velkommen til Christian og CLEWA Solutions ApS!

Christian er selvstændig, og stiftede sin virksomhed i 2018. Det er gået hurtigt på de tre år, hvor Clewa Solutions er vokset sig rigtig stærke indenfor professionel rengøring og udlejning af mandskab til flere forskellige fløje i andre virksomheder.
Men, der er et rigtig stærkt tilhørsforhold til Fremad Amager, som er hovedårsagen til at indgå en aftale som partner i netværket:

”Vi er en forholdsvis ny virksomhed, som blev stiftet i 2018, og vi er nået dertil, at vi gerne vil støtte lidt op om idrætslivet. Min far har en tæt tilknytning til Fremad Amager, hvor han selv spillede tilbage i 70’erne. Derfor var det oplagt for mig, at det selvfølgelig var dér, vi skulle støtte op. Det er også et ekstra plus, vi bliver en del af et stærkt lokalt netværk, som jeg glæder mig til at blive en del af,” siger Christian Mortensen, indehaver af Clewa Solutions.

Se mere til virksomheden:
https://clewa.dk/

Kontakt Anette Manniche via aj@faelite.dk eller Simon Bonnerup Kristensen via sm@faelite.dk for mere info om netværket i Fremad Amager.