Bliv en del af Øens Erhvervsnetværk

Forlængelse som sølv partner – christensen kjærulff

Den kommercielle afdeling starter ud med nyheden om, at Christensen Kjærulff har skrevet under på en aftale for yderligere en sæson i Øens Erhvervsnetværk.

Anders Nielsen er tilkoblet som den netværksansvarlige hos Fremad Amager i Christensen Kjærulff, der er et mellemstort statsautoriseret revisions- og rådgivningsfirma.
For Anders handler det om den lokale opbakning, og dét at forblive i et stærkt fungerende netværk:

”Jeg har boet på Amager i mere end 30 år, og har en rigtig stærk tilknytning til Øen. Vi har været med i flere sæsoner, og har efterhånden også fået et stort blåt hjerte, der banker for klubben. Vi ønsker det bedste for den her klub, og derfor er det vitalt for os at kunne bakke op for yderligere en sæson. Vi har set en spændende udvikling i netværket, og glæder os til at samles igen på kryds af tværs af hinanden, når vi får mulighed for at deltage i de fysiske arrangementer og fodboldkampene i Sundby,” siger Anders Nielsen, partner og statsautoriseret revisor hos Christensen Kjærulff.

Læs mere om virksomheden:
https://www.ck.dk/

Kontakt Anette Manniche via aj@faelite.dk eller Simon Bonnerup Kristensen via sk@faelite.dk for mere info om netværket i Fremad Amager.