Bliv en del af Øens Erhvervsnetværk

ALT OM FUGNING FORTSÆTTER OPBAKNINGEN

Jørgen Thisgaard besluttede forrige sommer at underskrive en aftale som partner i Øens Erhvervsnetværk. Den aftale har han nu forlænget yderligere en sæson.

Som Ama’rkaner er der hjerteblod involveret for Jørgen, og han er derudover rigtig tilfreds med første sæson som partner – udover den stærke tilknytning til klubben, er der også etableret gode relationer:

”Vi har valgt at gentegne vores aftale – selv har jeg en stærk tilknytning til Fremad Amager, og kampdagene i Sundby er krydset af i kalenderen i god tid. Vi har haft et rigtig godt samarbejde med både Fremad Amager og de andre samarbejdspartnere i netværket. Vi har været i stand til at få etableret nogle gode relationer i vores første år som partner. Vi er spændte på en ny sæson,” siger Jørgen Thisgaard, indehaver af Alt om Fugning ApS

Læs mere om virksomheden her:

Alt om Fugning ApS