Bliv en del af Øens Erhvervsnetværk

AMAGER CENTRET MED ENDNU MERE OPBAKNING

I januar 2018 besluttede Amager Centret at foretage en stor renovering af facadens udseende, butikslokaler mv.

I sidste halvår af 2020 kunne de så færdiggøre det store stykke arbejde og byde Ama’rkanerne velkommen – nu med 86 spændende butikker i Centeret.

Efter en sæson i Øens Erhvervsnetværk har de nu også valgt at gentegne deres kontrakt med Fremad, og fortsætter opbakningen til Øens fodboldhold:

“Amager Centret gentegner med Fremad Amager op til den nye sæson. Vi har haft et rigtig godt samarbejde i den første sæson, og vi har allerede sat nogle spændende aktiviteter på programmet her i centret og i Sundby Idrætspark. Vi har gennemgået en stor renovering af centret siden januar 2018, og har fået istandsat butikkerne. Vi har fået hævet antallet af butikker fra 65 til 86 forskellige spændende forretninger. Gårdhaven kommer til at blive en central del af vores aktivitetsprogram – her vil Fremad Amager også være en del af nogle arrangementer,” siger Camilla Lassen, Marketing Manager

– 86 BUTIKKER I HJERTET AF AMAGER –

Amager Centret