Bliv en del af Øens Erhvervsnetværk

BALDER DANMARK INDTRÆDER I NETVÆRKET

Der er nyt fra den kommercielle afdeling. Simon har været forbi til den afsluttende samtale med Balder Danmark, der har valgt at indtræde i Øens Erhvervsnetværk.

De vil få muligheden for at kunne byde ind på boliger til vores spillere, der er på udkig efter en lejlighed på Øen. Derudover har de et stort ønske om, at støtte op om lokalsamfundet på Ama’r. De har tegnet en aftale for en sæson i netværket.

”Hos Balder vil vi gerne støtte op omkring lokalsamfundet og Fremad Amager, som giver børn og unge gode muligheder for at spille fodbold på et højt niveau og under ordnede forhold. Vi ser en god mulighed i at støtte dem, og vi glæder os til at byde spillerne velkommen i deres nye Balder-boliger,” fortæller Kiki Florczak, marketing- og kommunikationschef hos Balder Danmark.

Læs mere om virksomheden:

https://www.balder.dk/