Bliv en del af Øens Erhvervsnetværk

BEST PRACTICE EDUCATION ER NY PARTNER

Fra denne uge, kan en ny partner indtræde I Øens Erhvervsnetværk og dermed nå at deltage i sæsonafslutningen både i netværksregi og på tribunen i Sundby.

Hvis du gerne vil have hjælp til effektivisering, optimering og vækst i din virksomhed, så har Ulrik Minet og hans ansatte den rigtige plan klar. Selv har Ulrik set sig om længe efter det rigtige netværk – helt præcis i 15 år. Nu har han underskrevet en aftale med Fremad gældende frem til sommer 2022.

Best Practice Education siger følgende om det nye samarbejde:

”Igennem de sidste 15 år har jeg afprøvet en lang række forskellige erhvervsnetværk og aldrig rigtig fundet det rette. Det har jeg nu fundet i Oens Erhvervsnetværk. Netværket har på den ene side et kommercielt fokus med godt faciliterede netværksmøder med masser af inspiration og input og på den anden side løst og afslappede events. Og som en sidegevinst støtter jeg lokalsporten,” siger Ulrik Minet, der er indehaver af Best Practice Education

Læs mere om virksomheden:

https://bestpractice.dk/