Bliv en del af Øens Erhvervsnetværk

BOWLERNES BOWLING CENTER GENTEGNER PÅ NY

Det bliver også til en tredje sæson for Bowlernes Bowling Center, der gentegner på ny. De blev en del af netværket for mere end to år siden, og fortsætter opbakningen til Øens hold.

De har ikke alene fået nye samarbejdspartnere via netværket, men har også prioriteret deres fremmøde til de forskellige arrangementer i Øens Erhvervsnetværk. Efter et rigtig langt år i 2020, glæder de sig over igen over at være på banen til arrangementerne:

”Vi gentegner med Fremad Amager, fordi vi føler os værdsat. Vi har altid haft en god dialog og god forståelse for hinandens situation – især under en hård corona periode. Vi har fået flere samarbejdspartnere med deltagelsen i netværket, hvor der er mange forskellige gode arrangementer. Det er dejligt at være samlet igen, og vi ser frem til en ny spændende periode i netværket,” siger Karin Christiansen, indehaver af Bowlernes Bowling Center.