Bliv en del af Øens Erhvervsnetværk

COMEBACK TIL GUNNAR MADSEN VINHANDEL – TILBAGE I NETVÆRKET

Gunnar Madsen Vinhandel er vendt retur til Øens Erhvervsnetværk efter et par års fravær i netværkssammenhæng. De har nu lavet en aftale gældende frem til afslutningen af næste sæson.

Deres vinhandel har været placeret på Øen siden 1927, og der er samlet mere end 100 års erfaring blandt medarbejderne i butikken. De råder over vin fra hele verden, single malt whisky, rom og special spiritus, andre ikke har. Mest af alt, er Rene rigtig godt tilfreds med at være tilbage i Fremad Amager regi:

”Vi var med i netværket i flere sæsoner for nogle år tilbage. Vi har savnet det gode Fremad-fællesskab i netværkssammenhæng, og vi er rigtig glade for at kunne være med igen. Der er godt gang i erhvervslivet for vores vedkommende, og det samme gør sig gældende for butikken på Ama’r. Vi ser frem til at komme helt tæt på klubben igen,” siger Rene Steinvig, der er indehaver af Gunnar Madsen Vinhandel.

Læs mere om virksomheden:

www.vinhandel.dk