Bliv en del af Øens Erhvervsnetværk

DOBBELT OP MED OPBAKNING – ØENS SPISESTED

I december måned var Yngve Fobian, Pernille Bøgeskov og Øens Spisested blandt de samarbejdspartnere, der bidrog med økonomisk- og moralsk støtte via julehjælpen til Kofoeds Skole, og selv er de kendt for at hjælpe alt de kan, hvor de kan.

De har, efterhånden traditionen tro, valgt at forlænge samarbejdet med Fremad Amager for endnu en sæson. Alle som kender Yngve, Pernille og de ansatte, ved også, at deres spisested gerne skal være et mødested for områdets beboere, hvor lokale foreninger og lokale personligheder inviteres til hyggelige stunder på Holmbladsgade 71 – fortællingerne bringer borgerne til bordene:

– Jagt og fiskeri har altid været en del af Amagers historier, og Øens spisested hylder de lokale råvarer som ål fra stranden, torsk fra sundet, pighvar fra Køge bugt, urter fra prøvestenen, geder fra Kongelunden og vildt fra Skåne. Vi elsker røverhistorier og lokal patriotisme, og derfor har hvert bord i vores restaurant sin egen historie om Sundby og gaden uden nåde (Holmbladsgade), som vi fortæller om sammen med amagermaden, som man altid starter sit besøg med.

Amager har altid været befolket af iværksættere, proletar, bønder, arbejdere og filantroper – derfor støtter vi, som lokal virksomhed, selvfølgelig op om Øens hold – russiske ejere eller ej 💙

Fortsæt fortællingen her:

Øens Spisested