Bliv en del af Øens Erhvervsnetværk

FØRST JUBILÆUM OG SÅ EN TO-ÅRIG FORLÆNGELSE – JOHNS KAGEHUS

Så kører vi præsentation med endnu mere lokal opbakning – denne gang fra Øens herligste bager! John Jønsson kan fejre 20-års jubilæum i år med Johns Kagehus, der blev etableret i 2001- de har derudover valgt at gentegne yderligere to år som partner.

Med 20-års jubilæum i firmaet har Johns Kagehus stort set haft deres gang i Sundby Idrætspark som sponsor i samme periode. Der er ikke misset mange Fremad-kampe de sidste mange år, og John er derfor også spændt på sæsonens første hjemmekamp. Hvilket samtidig betyder at samarbejdspartnerne kan se frem til flere af de fantastiske kager:

”Det er et stort år for os med 20-års jubilæum, som blev fejret i april måned. Derfor har vi endda valgt at gentegne for en to-årig periode med Fremad Amager. Vi har stort set været samarbejdspartner i lige så mange år, som Kagehuset har eksisteret. Vi er ekstrem stolte af at kunne repræsentere Fremad Amager, og misser sjældent en kamp i Sundby. Det er samtidig lykkedes os at overgå til økoprodukter, som er en proces, der har været undervejs som ”den grønne bager”. Vi er spændte på en ny sæson, og er helt vildt klar til kamp i morgen mod AC Horsens,” siger John Jønsson, indehaver af Johns Kagehus.

Læs mere her:

Johns Kagehus