Bliv en del af Øens Erhvervsnetværk

FORLÆNGELSE MED MIN BOLIGHANDEL

De har været involveret som samarbejdspartner og medspiller i netværket i en sæson – det var ikke nok med den ene, og derfor forlænges samarbejdet yderligere et år.

David og Min Bolighandel er ved at have godt fat i Amager, og har ovenikøbet fået lokaler på Øen. Derfor er det endnu mere oplagt at holde sig tæt på mange af deres gode relationer, hvor David har prioriteret netværksmøderne og arrangementerne rigtig højt:

”Vi er ved at have godt fat i kunderne på Ama’r. Derfor har vi også fået lokaler på Lejfsgade 8, hvor man altid er velkommen til en kop kaffe og en god snak. Vi kører rundt på hele Øen i øjeblikket, og har også fat i nogle områder i København. Da vi indledte samarbejdet for et år siden, valgte vi at prioritere møderne og arrangementerne hver eneste gang. Der er en afslappet og hyggelig tilgang til tingene, og der er en klar prioritering om at servicere samarbejdspartnere bedst muligt. Derfor har vi valgt at fortsætte opbakningen både i netværkskredsen og til kampene i Sundby,” siger Davd Lorentzen, Min Bolighandel.

Læs mere om virksomheden:

https://minbolighandel.dk/