Bliv en del af Øens Erhvervsnetværk

FORLÆNGELSE MED SAMARBEJDSPARTNER – JYSKE BANK

De gjorde comeback for et års tid siden som partner i Fremad Amager, og første sæson har været rigtig god for Jyske bank – derfor fortsætter de opbakningen med en forlængelse af deres sponsorat.

De er mere end tilfreds i netværkskredsen:

“Vi har det rigtig godt i netværkskredsen, og har været markant til stede i forskellige sammenhænge. Det giver fortsat rigtig god mening for os at være i netværket, hvor vi har haft en fantastisk første sæson som samarbejdspartner. Det har samtidig været en hård tid med udskiftninger på kryds og tværs, men vi tror på det bedste. I takt med gode oplevelser i Sundby her på det seneste, er det dejligt at corona er kommet noget mere på afstand. Vi er klar til stor opbakning både mod Randers FC i næste uge og de næstkommende hjemmekampe i Sundby Idrætspark,” siger Jesper Holm Lind, afdelingsdirektør for privatkunderne i Jyske Bank på Amager, Kgs. Nytorv og Sundbyvester.

Læs mere om virksomheden her:

Jyske Bank