Bliv en del af Øens Erhvervsnetværk

FORLÆNGELSE MED SAMARBEJDSPARTNER – LOKALBOLIG AMAGER

De er synlige på Fremad Amager skiltet ud til Englandsvej, og det fortsætter de med at være et år frem. LokalBolig Amager har valgt at forlænge aftalen som samarbejdspartner i Øens Erhvervsnetværk.

Opbakningen til det lokale idrætsliv er en prioritet for virksomheden:

“Hos LokalBolig går vi meget op i det lokale – og vi vil gerne støtte det lokale idrætsliv. Derfor har vi valgt at forlænge vores sponsorat i Fremad Amager. Vi synes at Amager har brug for klubber som Fremad Amager, som er med til at skabe sammenhold på Øen. Og som med ungdomsholdene og Akademiet er et samlingspunkt for mange unge fodboldspillere. Vi følger jævnligt kampene og hepper på Fremad.” udtaler Brian Enoch Greve, der er indehaver af de to LokalBolig-butikker på Amager.

Læs mere om virksomheden her:

https://llk.dk/ywbxmg