Bliv en del af Øens Erhvervsnetværk

GENFORENET MED BARNDOMSKLUBBEN – SUMONE ER NY PARTNER

Vi har indhentet lokale kræfter til Øens Erhvervsnetværk – en af de førende LED-reklameeksperter, Michael Lassen, har nu valgt at vende hjem til barndomsklubben.

Ikke alene er han stor Fremad-fan, men er også Ama’rkaner. Michael er opvokset på Øen, hvor både han og firmaet også holder til. Han er allerede i fuld sving med optimeringen af de nuværende LED-reklamer til hjemmekampene, og vil fremover være specialisten, når vores samarbejdspartnere ønsker eksponering på den store bande via langsiden:

”Jeg er både opvokset på Ama’r, og bor her. Som ung spillede jeg i klubben, og har derfor et meget stort Fremad-hjerte. Dialogen omkring et samarbejde var rigtig professionelt og uddybende. Det er fantastisk at vende hjem til klubben og blive en del af et rigtig godt netværk. Derudover ser jeg frem til at fortsætte arbejdet med samarbejdspartnernes eksponering via klubbens LED-bander. Og, ligesom rigtig mange andre, glæder jeg mig til at se bold i Sundby Idrætspark igen,” siger Michael Lassen, indehaver af Sumone.

Læs mere om virksomheden:
http://www.sumone.net/dk/index.html