Bliv en del af Øens Erhvervsnetværk

IMPONERENDE FORLÆNGELSE MED BLP TAGDÆKNING – 10 ÅRS JUBILÆUM

BLP Tagdækning har længe været en fast bestanddel af netværket i Fremad Amager, og Bent har ramt en fantastisk milepæl som samarbejdspartner i netværket – BLP Tagdækning kan nu fejre jubilæum som samarbejdspartner for 10. år i streg!

Opbakningen betyder meget for Bent, der som Ama’rkaner er tæt forbundet med Øen og Fremad Amager:

”Det er efterhånden blevet en selvfølge med en ny underskrift på aftalen. Det er helt vildt, at der er gået 10 år, siden jeg startede som sponsor. Jeg er som Ama’rkaner tæt forbundet til Øen og Fremad Amager. Jeg forsøger at være så involveret som muligt til alle aktiviteter i netværket, fordi der er en rigtig god stemning blandt mange forskellige personligheder. Virksomheden har altid været baseret på Ama’r, og vi kan nu med stor glæde fejre 10-års jubilæum,” siger Bent Leth Poulsen, indehaver og ejer af BLP Tagdækning.

Find mere info om virksomheden her:

https://www.blp.dk/