Bliv en del af Øens Erhvervsnetværk

JJ KOMMUNIKATION FORTSÆTTER OPBAKNINGEN

Vi er rigtig glade for at kunne offentliggøre, at JJ Kommunikation fortsætter opbakningen som samarbejdspartner!

JJ Kommunikation fortsætter med en tredje sæson, hvor støtte og samarbejde er i fokus:

»Det er helt naturligt for os at forsætte det tætte samarbejde med Fremad Amager som guldpartner. Vi er glade for at kunne støtte op om både Fremad Amager og Øens Erhvervsnetværk, hvis digitale partnerunivers vi blandt andet supporterer. I dagligdagen tilbyder vi vores kunder et full-service kommunikationsbureau. Det betyder, at man kun behøver ét bureau til at håndtere online og offline kommunikations- og marketingaktiviteter. Uanset målsætning sørger vi for målrettede budskaber, der slår igennem hos den rigtige målgruppe – leveret på de rigtige kanaler. Vi glæder os til at sidde på tribunen og støtte drengene på grønsværen,« siger Jan Jensen, chefrådgiver og indehaver af JJ Kommunikation.

Find mere info om virksomheden her:

www.jjkommunikation.dk.