Bliv en del af Øens Erhvervsnetværk

NY PARTNER – CIRCLE K INDTRÆDER I NETVÆRKET

De er bredt repræsenteret på Øen, og nu har de også sat sig for at blive en del af Øens fodboldhold. Circle K har underskrevet en aftale, og indtræder som ny partner.

Med 9 af deres stationer på Ama’r, støder de dagligt på Fremad-fans og partnere, der har sin gang i netværket. Derfor var det også oplagt at blive en tæt del af fællesskabet omkring klubben:

“Hos Circle K glæder vi os til at støtte op om Fremad Amager. Vi betjener dagligt Fremad Amager spillere, fans og sponsorer på vores 6 Circle K stationer og 3 INGO stationer på Amager, så det er oplagt, at vi tager skridtet videre og bliver en del af Fremad Amager fællesskabet.

Vi glæder os til at dele gode fodboldoplevelser og viden med de øvrige deltagere i Øens Erhvervsnetværk. Vi kommer med en taske fyldt med viden om brændstof og convenience, som vi gerne deler ud af, men vi ser også frem til at blive klogere på andre områder – og muligvis så frø for samarbejde,” siger Anders Bøegh, salgsrepræsentant, Circle K.

Læs mere om virksomheden her:

https://www.circlek.dk