Bliv en del af Øens Erhvervsnetværk

NY PARTNER – COMWELL INDTRÆDER I NETVÆRKET

Den landsdækkende hotelkæde, Comwell, har haft samtaler med Simon fra Fremad Amager om et samarbejde. De samtaler har nu medført en underskrift og dermed en ny partner i Øens Erhvervsnetværk.

På trods af en sæsonafslutning i netværket, kan Comwell se frem til en ny sæson fra august i samarbejde med Fremad Amager og vores samarbejdspartnere. Selv ønsker de at være repræsenteret så bredt som muligt – samtidig med at være tæt knyttet til fodbolden:

”Vi er gået ind samarbejdet med Fremad Amager af flere årsager.

Vi vil som landsdækkende hotelkæde, gerne være repræsenteret så bredt som muligt og fodbold har altid ligget Comwell nært. Fremad Amager er en stolt fodboldklub, med en masse talent og potentiale som forhåbentlig bliver forløst i de kommende sæsoner. Det eventyr vil Comwell gerne være en del af,” siger Christian Garst, Key Account Manager.

GODE STUNDER DU HUSKER:

https://comwell.com/