Bliv en del af Øens Erhvervsnetværk

NY SAMARBEJDSPARTNER I NETVÆRKET

Inden aftenens kamp i Fredericia kan vi præsentere en ny partner i netværket – AOF giver muligheden for at hjælpe bl.a. de udenlandske Fremad spillere med nogle af de danske gloser – eller engelskundervisning med fokus på læringen af en skarp skotsk accent!

De har en hel del mere at byde på, og de er spændte på samarbejdet:

”Vi har indgået er samarbejde med Fremad Amager, da vi kan hjælpe bl.a. spillerne med forskellig undervisning via nogle kurser. Sprog vil i det tilfælde kunne gøre hverdagen lidt nemmere, men vi udbyder også kurser inden for it, matematik, ordblindeundervisning m.m.

Med en ny titel som samarbejdspartner i Øens Erhvervsnetværk kan vi tilbyde arbejdskraft til virksomhederne. Vi glæder os til at møde alle Fremad-interesserede mennesker i og udenfor Sundby Idrætspark. Vi ønsker holdet rigtig god kamp i aften,” siger Kasper Aagaard

Læs mere om virksomheden her:

www.aof.dk