Bliv en del af Øens Erhvervsnetværk

NY SAMARBEJDSPARTNER I NETVÆRKET

Der er ’run’ på i salgsafdelingen igen efter de fleste virksomheder er tilbage på fuld styrke efter sommerferie. Det betyder samtidig at der venter nye ansigter, når sæsonen ruller igen i netværkssammenhæng senere på måneden.

Her skal der nemlig bydes velkommen til Lasso X, der har underskrevet en aftale gældende for denne sæson.

” Lasso X har valgt at gøre samarbejdet gensidigt, da vi hos Fremad Amager allerede bruger deres markedsdataløsning til at holde os opdaterede omkring det lokale erhvervsliv,”

“Vi henvender os med vores produkt til alle B2B-virksomheder og ser gode muligheder i at blive en del af et netværk med forskellige typer af virksomheder, hvor vi kan inspirere hinanden. Det var naturligt at vælge Øens Erhvervsnetværk, som vi har et rigtig godt indtryk af, og fordi jeg selv bor på Amager – og elsker fodbold”, siger Anton Petersen, Key Account Manager.

Læs mere om virksomheden her:

https://www.lassox.com/