Bliv en del af Øens Erhvervsnetværk

NY SAMARBEJDSPARTNER MED EN INTERESSANT MILEPÆL / HOLGER DANSKE FLYTTEFORRETNING

Vi har flere tidligere Fremad-spillere i netværket, og nu er der også fundet plads til den tidligere FCK-spiller, Martin Johansen.

Han er nu, via Holger Danske Flytteforretning, blevet en del af Øens Erhvervsnetværk!

Med hvad med den milepæl der?

”FCK kan vi altid slå” – Martin Johansen var en del af det FCK-mandskab i de to Superliga-kampe tilbage i 1994, hvor FCK tabte til Fremad Amager. 2-3 i Parken og 3-2 i Sundby!

Men nok om det.

Vi skal i hvert fald byde et stort velkommen til flytteforretningen, der har underskrevet en aftale som netværkspartner. På billedet er Salgschef, Martin Johansen (tv. på billedet) og virksomhedsejer, Tommy Besby (th. på billedet) placeret foran firmakontoret i Rødovre.

”Vi har valgt at støtte Fremad Amager, fordi de har en dygtig sælger, og vi regner med at få et godt samarbejde med de øvrige virksomheder i Øens Erhvervsnetværk. Det er ikke lokalt og heller ikke et hjertesponsorat, men Fremad Amager er en spændende klub, der har sjæl.

Klubben har nogle ambitioner, vi synes, der går godt i spænd med vores egne ambitioner i Holger Danske Flytteforretning. Vi glæder os meget til at komme i gang, når alt det Covid-19 giver lov til det,” siger Martin Johansen, Salgschef af Holger Danske.

Læs mere om virksomheden:

Forside

Kontakt Anette Manniche via aj@faelite.dk eller Simon Bonnerup Kristensen via sk@faelite.dk for mere info om netværket i Fremad Amager.