Bliv en del af Øens Erhvervsnetværk

ØENS FORTSÆTTER PÅ 22. ÅR SOM PARTNER – FORLÆNGELSE PÅ NY

Det her er efterhånden en selvskrevet historie, når vi rammer starten på foråret. Øens har nu for 22. gang valgt at underskrive en aftale med netværket i Fremad Amager, og kan dermed fortsætte et utrolig loyalt samarbejde.

Som de udtalte sidste år i forbindelse med deres forlængelse, har de altid følt at Øens hørte sammen med fodboldflagskibet på Ama’r. Der er sket en hel del siden 1999 i begge lejre – den store stolthed over at være en del af Fremad Amager har bestemt ikke ændret sig:

”Ud af 30 års eksistens, har Øens A/S nu fulgt Fremad Amager tæt i hele 22 år. Vi gør det med glæde og stor stolthed – ikke alene grundet deres flotte resultater gennem tiden, men bestemt også fordi, de er dem, de er!

At give en ekstra hånd til lokalsamfundet, er noget vi altid har vægtet højt – og sammen gør vi det bedst. Vi takker for det gode samarbejde her fra Kløverbyen, og håber, det vil fortsætte i mange år endnu. Forza Fremad,” siger Jan Elving, ejer af Øens.

Læs mere om virksomheden her:

https://oens.dk/