Bliv en del af Øens Erhvervsnetværk

OPBAKNING TIL DE SPIRENDE TALENTER – SPAR NORD AMAGER

Vi har fornøjelsen af at bringe en herlig besked fra AC Amager Academy – der er en ny Akademipartner på banen, og det er lokal support fra Spar Nord Amager ✍️

Der er godt gang i forberedelserne til en ny sæson for talenterne, der starter sæsonen i uge 32. Det er fra denne sæson at U17 og U19 skal dyste på landsdækkende niveau i Division. Når de skal på tur rundt omkring i Danmark, bliver det derfor med Spar Nord Amager på paradedragterne:

“Hos Spar Nord Amager glæder vi os stort over samarbejdet med AC Amager Academy, da det passer godt sammen med, at Spar Nord vil støtte op omkring det lokale foreningsliv og et spændende ungdomsprojekt på Amager. Niveauet i ungdom stiger jo til denne sæson, og det er glædeligt for os, at vi kan sende U17- og U19-holdet afsted på kampdage i paradedragterne, og give dem den bedst mulige opbakning. Vi er stolte af at kunne være med en del af talentarbejdet,” siger Afdelingsdirektør, René Egerup Bendtsen.

Find mere info om virksomheden her:

https://www.sparnord.dk/filialer/amager/