Bliv en del af Øens Erhvervsnetværk

OPBAKNINGEN FORTSÆTTER FRA AMAGER SKILTE CENTER

Søren Løfgren har for fjerde gang sat en underskrift på en samarbejdsaftale med Fremad Amager – det kan han fejre med sæsonens første hjemmekamp lørdag i Sundby Idrætspark.

Opgaverne er mange og forskellige, og selvom de mange projekter presser virksomheden på tid, er der også afsat tid til at prioritere netværksarrangementerne i Øens Erhvervsnetværk. Den planlægning fortsætter Søren i endnu en sæson:

”Der er alt mulig grund til at fortsætte samarbejdet, når det kører på skinner. Vi ser os selv som en naturlig del af Fremad Amager, og har gjort det i flere år nu. Jeg prioriterer netværket, alt jeg kan – både i Sundby og til arrangementer på Øen. Der er en stemning i netværket, der giver én lyst til at komme igen. Vi er klar til første hjemmekamp i Sundby på lørdag,” siger Søren Løfgreen, indehaver af Amager Skilte Center

Læs mere om virksomheden her:

Amager Skilte Center