Bliv en del af Øens Erhvervsnetværk

OPBAKNINGEN FORTSÆTTER FRA A’SIGN

Endnu en forlængelse er i hus, og det er A’SIGN, som har valgt at forlænge deres samarbejde med Fremad Amager. Det gjorde ’Comeback’ i forrige sæson efter en periode uden netværksforbindelse, og nu følger de op med en forlængelse.

Opbakningen til lokalsporten er hovedårsagen, hvor også netværket byder på en hyggelig og højt til loftet stemning:

”Vi støtter fortsat op om Fremad Amager, fordi Øens Erhvervsnetværk er hyggeligt, og giver plads til mange forskellige type virksomheder og personligheder. Der er højt til loftet, og det skal der være plads til på Ama’r. Vi er selv fra Amager, og støtter selvfølgelig lokalt op om fodboldklubben. Vi er glade for at være en del af Fremad Amager og rigtig godt tilfreds med samarbejdet,” udtaler Gitte Malling, Indehaver af A’SIGN.

Find mere info om virksomheden her:

https://a-sign.dk/