Bliv en del af Øens Erhvervsnetværk

OPBAKNINGEN FORTSÆTTER FRA LUMEN LIGHT

Peter Aaløse har mange års Fremad-support i baggagen, og det blev kun større for Peter som selvstændig erhvervsdrivende, at han sidste år kunne tilføje sig en ny titel – samarbejdspartner i Fremad Amager, og den aftale har han nu forlænget.

Lumen Light har haft et travlt år på Ama’r, hvor de holder til på Kirstinehøj. Der har heldigvis været plads til både travle projekter, netværksarrangementer og fodbold i Sundby. Den arbejdsfordeling fortsætter han gerne:

”Vi har været rigtig glade for det første år i Fremad Amager som partner. Det fungerer rigtig godt med de arrangementer, man kan deltage i rundt omkring på Øen, hvor jeg har bedre mulighed for at være tæt på. Det har været et travlt år med spændende arbejdsprojekter, netværk og fodbold i Sundby.

For mig er Ama’r ”mit hjem”, og det gælder også Fremad Amager. Jeg er kommet i Sundby i mange år, og jeg drømmer om topfodbold på Øen en dag, og det skal fortsat være med min opbakning til klubben,” siger Peter Aaløse, indehaver af Lumen Light.

”Innovativ og klassisk LED-belysning”

https://lumenlight.dk/