Bliv en del af Øens Erhvervsnetværk

OPBAKNINGEN FORTSÆTTER FRA ØENS RÅDGIVNINGSHUS

Med den lokale sammenhæng som omdrejningspunkt i deres forretning, kan ØENS Rådgivningshus skrive endnu en sæson på CV’et som partner i Fremad Amager.

Vi løber nu ind i sjette sæson med den Ama’rkanske virksomhed, som opbakning uden for kridtstregerne:

”Vi mener at det er en selvfølge at fortsætte det gode samarbejde med Fremad Amager. Vi er et lokalt forankret rådgivningshus, der har den lokale sammenhæng med som omdrejningspunkt i vores forretning. I dagligdagen hjælper vi Amar’kanere, når de har brug for en advokat eller skal have administreret, drevet og udviklet en ejendom, en andels- eller ejerforening eller en virksomhed.

Vi har, som lokal virksomhed, et ansvar for at støtte øens lokalsamfund, og foruden den økonomiske støtte til Fremad Amager – er vi også altid at finde på lægterne til Fremad Amagers kampe. Vi glæder os til at se jer på lørdag til Fremad Amagers hjemmekamp mod HB Køge!

Find mere info om virksomheden her:

Øens Advokatfirma