Bliv en del af Øens Erhvervsnetværk

OPGRADERING AF PARTNER – OPBAKNINGEN FORTSÆTTER FRA DSH-MEDIA

Før vi kommer helt tæt på en weekend med fodbold i Sundby, deler vi en god nyhed i samarbejde med Daniel fra DSH-media. Virksomheden indtræder som netværkspartner i Øens Erhvervsnetværk!

For Daniel har interessen omkring Fremad Amager bragt ham endnu tættere på klubben:

”Jeg oplever en spændende interesse omkring Fremad Amager, og derfor følte jeg, det var tiden til at komme tættere på. Der sker rigtig mange ting omkring netværket, og det glæder jeg mig til at blive en del af. I det forgangne år var jeg med omkring klubben som lokalpartner, og havde ikke på samme måde mulighed for at deltage til alle arrangementer. Derfor får jeg nu muligheden for at komme noget mere omkring i forhold til events og kampe. Der resterer stadig nogle hjemmekampe i Sundby, og der er jeg selvfølgelig på plads for at støtte holdet,” slutter Daniel Soliman Hansen, indehaver af DSH-media.

Find mere info om virksomheden her:

https://dsh-media.dk/