Bliv en del af Øens Erhvervsnetværk

QWC FORTSÆTTER OPBAKNINGEN

Først en enkelt sæson – nu tager han andet år med som samarbejdspartner i Øens Erhvervsnetværk. Jack Kimbork har forlænget aftalen via QWC.

Der var ikke mange uddybende tanker bag den forlængelse, som næsten var en selvfølge for Jack – stemningen og fællesskabet blandt samarbejdspartnerne er stærkt:

Jeg kom ind uden det store kendskab til mange af virksomhederne i netværket – selvfølgelig med håbet om at danne nye bekendtskaber og blive en tættere del af Fremad Amager. Det har vist sig at være en rigtig god retning for vores vedkommende i QWC, og det skyldes ikke mindst et stærkt bånd blandt samarbejdspartnerne. Uanset hvad vi mødes til af netværksmøder og arrangementer, er der en god afslappet stemning blandt folk. Det har så også medvirket til at jeg har set rigtig mange kampe i Sundby Idrætspark, og vi glæder os til at fortsætte opbakningen på og uden for stadion,” siger Jack Kimbork, indehaver af QWC.

Find mere info om virksomheden her:

https://www.qwc.dk/