Bliv en del af Øens Erhvervsnetværk

SAFEDAY INDTRÆDER I NETVÆRKET – TILGANG AF EN AMA’RKANER

Udover gentegninger i netværket, er der også anledning til at byde nye partnere velkommen. Safeday, der har en bred vifte af servicegennemgang og planlægning under områder som førstehjælpskurser, brandkurser og salg af hjertestartere er blevet indlemmet i Øens Erhvervsnetværk.

Safeday holder til på Fyn, og varetager også flere områder i Jylland. De holder skarpt øje med, hvad der sker på Sjælland og Ama’r. Aftalen er kommet på plads med Jan, som er Ama’rkaner, og derfor kommer ”hjem” i vante rammer:

”Vi glæder os over aftalen med Fremad Amager, og ser frem til at være med i Øens Erhvervsnetværk. Personligt har jeg et meget stærkt forhold til både Øen og Fremad. Vi kigger ind i at udvide vores kundekreds, og på Ama’r kender jeg sproget. Det er ligesom at ’komme hjem’. Jeg har allerede deltaget i et par arrangementer, og det er det helt rigtige sted for os,” siger Jan Bærtelsen.

Læs mere om virksomheden her:

https://www.safeday.dk/