Bliv en del af Øens Erhvervsnetværk

SCANDIC FORTSÆTTER OPBAKNINGEN – NU FRA STRANDPARKEN

Vi har i flere år haft et glimrende samarbejde med Scandic Hotels-hotellerne rundt om i landet, hvor Mogens Jørgensen har været tilknyttet Øens Erhvervsnetværk – med åbningen af det nye fantastiske hotel er Mogens rykket lokation fra Scandic Sydhavnen til Scandic CPH Strandpark.

Mogens og sønnerne er Ama’rkanere, og har følt sig hjemme i netværket siden starten på samarbejdet – nu byder Mogens velkommen i nye rammer, hvor der senere på året venter et større festligt arrangement i netværket:

”Vi har haft det rigtig godt i netværket til arrangementerne i og udenfor Sundby Idrætspark. Mine sønner og jeg er fra Ama’r, og elsker at sidde på tribunen til kampene. Vi har haft et rigtig godt samarbejde i forhold til de udebanekampe, Fremad Amager spiller rundt om i landet. Vi sørger for, at de har helt det, de skal bruge, så vi kan gøre vores bedste til en god forberedelse. Vi glæder os til en ny sæson,” siger Mogens Jørgensen, General Manager Scandic CPH Strandpark.

Læs mere om hotellet her:

https://llk.dk/n1sddv