Bliv en del af Øens Erhvervsnetværk

SIDEN 2008 – DYSTAN & ROSENBERG FORLÆNGER SAMARBEJDET

De har indtil nu været med i hele 13 sæsoner, og det stopper heller ikke der – de har på ny valgt at forlænge deres samarbejde med Fremad Amager, og er nu klar til deres 14. sæson med Øens hold.

Kampprogrammerne er over årene, før corona, blevet tryk i massevis, og virksomheden i Ballerup har været med til flere hundrede arrangementer i Øens Erhvervsnetværk. Den gode stemning og samarbejdet på tværs af virksomhederne, kan noget:

”Den her klub er en stor del af os efter så mange års samarbejde. Vi er fortsat med, alle de steder vi kan til diverse aktiviteter. For os har det altid været vigtigt med den gode stemning, når vi er samlet med andre partnere i netværket. Samarbejdet bærer frugt via det netværk, der er på tværs af virksomhederne. Så håber vi på, der snart kan trykkes programmer til kampene i Sundby igen,” siger Anne Ravndal, grafisk konsulent og netværksansvarlig.

”Vi producerer tryksager i høj kvalitet. – Vi er fleksible – Vi er løsningsorienterede – Vi er hurtige”

https://dyro.dk/