Bliv en del af Øens Erhvervsnetværk

VELKOMMEN TIL VELKOMMEN I SUNDBY

Der er endnu mere at byde på i netværkssammenhæng, når der for alvor bliver åbnet op for arrangementer og events i Øens Erhvervsnetværk – Velkommen står klar til at involvere sig i netværket, efter de har lavet en aftale som partner i netværket.

Elselskabet starter ud med en etårig aftale, og har længe været i dialog med Anette om et samarbejde. De er stolte over at have etableret et samarbejde, og ser frem til at komme aktivt på banen:

”Vi er hos Velkommen glade og stolte over at kunne blive en del af hele Øens hold. Vi har lagt en strategi om at gå ind i bredde-, samt elitesport, og eftersom Velkommen blev født på Amager, var det et helt naturligt valg for os.

Efter længere dialog med Anette og Allan, har vi valgt at komme med på en vildt spændende rejse, da vi synes ambitionerne stemmer godt overens for begge parter.

Vi har en klar ambition om at være synlige og deltage aktivt, så både medlemmer fra moderklubben, spillere på akademiet, forældre, fans og den professionelle del får noget ud af dette sponsorat.

Vi håber at kunne hilse på jer alle lige så snart Mette giver os lov til færdes sammen igen!” siger Mathias Lange, Partner Executive hos Velkommen.

Læs mere om virksomheden:

https://velkommen.dk/el