Bliv en del af Øens Erhvervsnetværk

VINHANDLEN PÅ DEN ANDEN SIDE AF LANGEBRO – NY PARTNER

Fra den anden side af Langebro kan Ludv. Bjørns Vinhandel se til Ama’r. Nu har de kigget længe nok på, hvad der sker i netværket hos Øens hold. Derfor har de underskrevet en aftale som Netværkspartner i Fremad Amager.

Det er noget af en historie, vinhandlen har bag sig. Ludv. Bjørns Vinhandel har solgt vin siden 1760. Først i Helsingør, senere i Middelalderbyen og i mere end 100 år fra den nuværende adresse på H. C. Andersens Boulevard lige ved Langebro. Indehaver af vindhandlen, Michael Jensen, siger følgende om det nye samarbejde:

” Vi ser en større del af vores kunder, både privat og erhverv, flytte til Amager. Vores chauffør, som dagligt kører rundt og bringer vine ud, er lige så meget på Amager som i Indre By.

Derfor er det også naturligt for os, at øge vores eksponering og synlighed på Øen, og her falder Fremad Amager lige for. En ambitiøs klub – som gennem den nylige oprettelse af Akademiet, satser på selv at kunne fremelske talenter, som kan bidrage til, ambitionerne bliver indfriet.

Vi glæder os til at blive en del af netværket omkring klubben og dermed bakke op om de klubbens fodboldhold og netværk.

Slutteligt mener jeg, at der burde være rejst en buste af mig foran stadion, da jeg fra min aktive tid i Næstved, scorede et af de bedste mål, der nogensinde er scoret i Sundby Idrætspark,” siger Michael Jensen efterfulgt af et grin.

Læs mere om virksomheden:

https://www.lbv.dk/