Bliv en del af Øens Erhvervsnetværk

WHITE AWAY GROUP INDTRÆDER SOM NY PARTNER

Der er nye kræfter på banen i Øens Erhvervsnetværk, og vi skal byde velkommen til White Away Group – de har underskrevet en aftale gældende for resten af sæsonen.

Virksomheden har haft fornøjelsen af et par arrangementer i netværksregi, og vil nu udforske netværket yderligere. De har øje på nye bekendtskaber på Amager og i hovedstadsområdet, og kan nu se frem til at have fået titel som netværkspartner:

“Hos White Away Group har vi øje på erhverv som forhandler af hvidevarer. Vi ser frem til samarbejdet i netværket, da vi allerede har haft mulighed for at deltage til et par arrangementer. Der er en stærk og afdæmpet attitude blandt samarbejdspartnere, og der er generelt en rigtig god stemning. Vi ser en masse muligheder for nye bekendtskaber her på Amager og i hovedstadsområdet, og det glæder vi os til at udforske yderligere,” siger Jacob Gomez Fenger, Key Account Manager.

Læs mere om virksomheden her:

https://www.whiteaway.com/