Bliv en del af Øens Erhvervsnetværk

Tryg forsikring bliver en del af Øens Erhvervsnetværk

Tilsammen har erhvervskundecheferne Oliver Tortal Uy og Jahangier Asad Khan 35 års erfaring hos Tryg Forsikring, hvor de i et partnerskab kører rundt til deres mangfoldige erhvervskunder.

»Vi arbejder i et partnerskab, og det vil sige, at vi begge to arbejder for hinandens kunder. For os er det vigtigt, at der altid er fire øjne på hver sag – frem for to. Den baggrund vælger vores kunder os for,« fortæller Oliver, erhvervskundechef hos Tryg Forsikring.

Oliver og Jahangier er godt kendt på Amager, og i Øens Erhvervsnetværk er deres fokus at fortsætte det gode kendskab til de mange forskellige brancher, der er på øen.

»Med erhvervsnetværket håber vi, at vi kan komme endnu mere ud og blive en del af den familie, der er på Amager. Sammenlignet med andre forsikringsselskaber er vi måske lidt atypiske. Flere af vores kunder fortæller os, at de ofte oplever udskiftning af deres faste assurandør. For os er den langvarige relation, tryghed og kendskab helt afgørende parametre i et godt samarbejde,« fortæller Jahangier, erhvervskundechef hos Tryg Forsikring.

Tryg Forsikring er det største skadeforsikringsselskab i Danmark, og de tilbyder forsikringer til private kunder og virksomheder i Danmark, Norge og Sverige. Som erhvervskunde hos Tryg har du adgang til mange forskellige forsikringer og services.

Tryg Forsikring tilbyder en bred palette af forsikringer til alle brancher. Derudover ejer de både Trygfonden og Tryg Forsikring, og siden 2015 har bestyrelsen i Tryghedsgruppen besluttet at udbetale 5-8% bonus til alle medlemmer i Tryg Forsikring.