Bliv en del af Øens Erhvervsnetværk

REMA1000 er ny netværkspartner

Hvad er vejen til en succesfuld købmandsforretning?

Ifølge Jesper Stage, som er købmand og ejer af REMA1000 på Præstefælledvej, er det en blanding af kvalitet, discountpriser og god service.

»Vores REMA1000 er et franchisekoncept, og derfor er vores butik lidt anderledes end andre discountbutikker – det her er vores egen. Det betyder også, at vi står på mål for vores egne fejltagelser, og på den anden side mærker vi også hele succesen, når vi gør det rigtig godt,« fortæller Jesper Stage.

Jesper Stage vil i 2022 kunne fejre tiårs jubilæum for hans butik, som han selv var med til at åbne, og han har i de ti år opbygget sig en strømning af faste kunder – men det kommer ifølge ham heller ikke af sig selv.

»Vi har her at gøre med en lokal forankret butik, som har en masse faste kunder. På hele Amager er der en masse forskellige lokalsamfund, og vi gør vores ypperste for at yde det, som vi kan. For os handler det om at give vores kunder den bedste service – hver gang,« fortæller Jesper Stage.