Bliv en del af Amagers fodboldflagskib og Øens stærkeste erhvervsnetværk

Fodbold er følelser. Fodbold er kultur. Fodbold er dramatik – jubel og skuffelser.

Men fodbold er også forretning – og vejen til mere forretning gennem eksponering, netværk og relationer.

Få større værdi af din markedsføring og bedre bundlinje med et partnerskab med Fremad Amager – Amagers fodboldflagskib, der de kommende år skal være en del af dansk topfodbold og træde ind på den europæiske scene.
Den rejse kan du og din virksomhed blive en del af.

Partnerskaber og eksponering til alle
Et partnerskab med Fremad Amager åbner talrige muligheder for at skabe mere forretning – uanset branche og størrelsen af din virksomhed.

Du bliver en del af Øens Erhvervsnetværk – Amagers stærkeste erhvervsnetværk, der fortsætter med at vokse og vækste. Vi er lige nu godt 100 virksomheder, og du får rig lejlighed til at udbygge de professionelle relationer gennem vores mange typer af aktiviteter med alt fra forskellige typer af netværksmøder og arrangementer før kampene til virksomhedsbesøg og rejser.

Samtidig får din virksomhed adgang til mange typer af synlighed på og uden for banen. Det gælder alt fra eksponering på stadion med skiltning, digitale bannere, navnerettigheder til kampsponsorater og events – herunder til kampe, der transmitteres i tv, og på klubbens digitale platforme som website, sociale medier og nyhedsbreve.
Endelig er der mulighed for berøring med Fremad Amagers samarbejdsklubber på Amager.

Kom med på rejsen
Bliv en del af en succes og en unik satsnings i dansk fodbold. Vi har partnerskaber, der henvender sig til alle typer virksomheder.

Kontakt os, og lad os få en snak om jeres ønsker til eksponering og mere forretning.

Vi har også et produkt, der matcher dine ambitioner.portrait-300x300[20317]
Lars Rasmussen

Head of Sales & Marketing


+45 3163 3137