Skal 2021 være året, hvor dit website endelig kommer til at fungere optimalt? Så lad JJ Kommunikation hjælpe dig med at forbedre brugervenligheden og mobiloptimering af dit website og relevansen i forhold til Google. 

Har du tænkt over, om dit website egentlig er brugervenligt, optimeret mod mobil, og om indholdet opfattes som relevant af Google?

Struktur, hastighed, design, relevans, SEO-optimerede tekster med mere er alle parametre, der er med til at bestemme, hvor godt et website performer − og alt det kan vi hjælpe dig med hos JJ Kommunikation.

Tænker du ikke de ting ind i dit website, er der mange potentielle kunder, der aldrig nogensinde finder dig på Google, de besøgende forsvinder fra dit site efter få sekunder, eller de hopper fra et andet sted i brugerrejsen, fordi de ikke kan finde det, de skal bruge, eller hvis siden f.eks. ikke fungerer på mobil eller tablet.

Lad os analysere dit website, og få skabt større synlighed og flere konverteringer i 2021.

Analysen er gratis og uforpligtende, og du modtager resultaterne i din mailboks.

Du skal bare udfylde formularen på vores website, så er dit website snart klar til at nå nye højder i ved hjælp af vores konkrete anbefalinger.

MODTAG GRATIS ANALYSE

Har du yderligere spørgsmål, så kontakt:

Jan B. Jensen

Tlf: 2011 8550
Mail: jj@jjkommunikation.dk