Din Microsoft leverandør - Danmarks mest personlige IT support

A-one Solutions er din garanti for, at du og dine kollegaer kan arbejde!

I dag arbejder vi på en anden måde end tidligere, vi bruger Office, Teams og gemmer i skyen og måske vigtigst, vi arbejder der hvor vi er. A-one Solutions finder den løsning som giver mening og værdi for dig, således du har en moderne og tidssvarende løsning, samt viser dig hvordan den bruges.

”Du kan bruge os til specialistopgaver, fordi du selv klarer de daglige opgaver og udfordringer, eller du kan lade os om det hele. Nøgleordet er samarbejde, hvor du altid har adgang til vores sparring på IT-fronten. Du får altid lige præcis den hjælp, du har behov for, hverken mere eller mindre,” siger Per Simonsen, der er partner i A-one Solutions.

A-one Solutions er Microsoft Guld partner og er specialister i Microsoft 365, Teams, Azure og infrastruktur.

Som Microsoft Guld Partner forhandler A-one Solutions hele Microsoft paletten af licenser. A-one Solutions har udviklet et licensværktøj, som gør, at du kan købe licenser på dagsbasis, det kunne være Microsoft 365, Azure, Dynamics 365, etc.

A-one Solutions har hovedkontor i København og har kunder fordelt i hele landet. Har du brug for hjælp, sidder der altid en konsulent klar ved telefonen.

”For os er ærlighed, engagement, ærekærhed og fleksibilitet nøgleværdier, og derfor skal vi selvfølgelig også være der for kunderne, når de har brug for os. Vi har et formål og det er, at du og dine kollegaer kan arbejde” siger Per Simonsen.