Fremad Amager Elite | Øens Erhvervsnetværk

Adidas støtter hele Fremad Amager

Adidas har været partner i Fremad Amager siden 2010, og det vil det verdenskendte brand også være i de kommende år

Siden 2010 har spillerne i Fremad Amager iført sig en Adidas-trøje, når det var kampdag. Adidas har nemlig været tøjsponsor i de seneste 11 år, og det bliver et af verdens største sportsbrands ved med at være i de kommende år. Der er nemlig indgået en større og endnu bedre aftale, som kommer både BK Fremad Amager, AC Amager Academy og Fremad Amager Elite til gode.

”Jeg er ekstremt glad for udfaldet af den her aftale med Adidas. De har haft store ambitioner om at være med omkring de tre vigtigste dele i Fremad Amager, der inkluderer amatørafdelingen, AC Amager Academy og førsteholdet i Fremad Amager Elite. Derudover kan vi forlænge et fantastisk samarbejde med én af klubbens længst siddende partnere,” siger Allan Ravn.

Der er flere forhold, der skal tages højde for, når der skal laves så store aftaler med et af verdens største sportsbrands. Der skal nemlig en tredjepart med i processen, der skal fungere, som distributør, og her var det vigtigt for Fremad Amager, at denne distributør kunne vedblive at være Ama’r Sport.

Den nye forlængelse med Adidas byder også på spændende nyt for fans og samarbejdspartnere.

”Vi har talt om det undervejs i forhandlingerne. Det er ingen hemmelighed, at vi kommer til at skifte spillertrøje til den nye sæson. Vi inddrager både fans og samarbejdspartnere i processen om valget af den nye spillertrøje til Øens hold,” siger Allan Ravn.