Fremad Amager Elite | Øens Erhvervsnetværk

Aksel Duus

Din garanti for IT-løsninger med høj kvalitet

Aksel Duus har arbejdet med at teste og kvalitetssikre IT-løsninger hos store virksomheder som Mærsk, Danske Bank og TDC. Han har arbejdet som freelance IT-konsulent for de store virksomheder.

Aksel Duus er freelance IT-konsulent i sit eget enkeltmandsfirma, og det har han været siden 2006. Han arbejder hovedsageligt med test og kvalitetssikring af IT-løsninger.

»Jeg er ene mand i firmaet og arbejder som freelance IT-konsulent. Det vil sige, at jeg hjælper virksomheder med at implementere IT løsninger. Mit speciale ligger inden for test og kvalitetssikring af de IT-løsninger, der udvikles,« siger Aksel Duus.

IT-verdenen kan være en udfordrende størrelse, og medmindre man har ekspertviden, kan det være vanskeligt at sikre, man får det optimale ud af sine IT-løsninger, og det er her, Aksel Duus kommer ind i billedet.

»Jeg har specialiseret viden inden for test og kvalitetssikring af IT-løsninger, og dermed kan jeg sikre virksomhederne, at deres IT-løsninger fungerer optimalt,« siger han.

Aksel Duus flyttede tilbage i 2018 til Amager, og derfor er det for ham oplagt at være en del af Øens Erhvervsnetværk.

» Fodbold er en passion for mig, så da jeg flyttede til Amager, var det helt naturligt for mig, at jeg skulle deltage i det lokale netværk. Jeg finder netværksmøderne inspirerende, og det er interessant at møde andre erhvervsdrivende og udveksle erfaringer med dem om forskellige emner,« siger Aksel Duus.