all-office

Skræddersyede løsninger inden for print og arbejdsflow

All Office er leverandør af løsninger til det moderne kontor. Vi sikrer, at vores kunder bruger færrest mulige ressourcer til produktion, arkivering og håndtering af dokumenter – fysiske som digitale.

Velkommen til All Office – en stolt virksomhed, som tilbyder skræddersyede løsninger, der dækker din virksomheds behov inden for print og arbejdsflow. Vi har gennem mange år specialiseret os i alt fra dokument-workflow og print-infrastruktur til grafiske løsninger og tilbehør til det moderne kontor. Derfor tilbyder vi i dag professionel rådgivning og løsninger til håndtering af persondata, fakturaer, Follow Me printing, Managed Print Services, dokumentarkivering, professionelle skærme og Grafisk opgaver.

Hos os har vi nøje udvalgt vores sortiment af kontorartikler. Det spænder vidt og rækker lige fra kopipapir og kuglepenne til kaffe og rengøringsartikler.

Vi vurderer, at 80-90 procent af dine indkøb af kontorartikler er hyppige genkøb, og vi bruger den viden til at udvikle koncepter, der kan forsyne virksomheder med de billigste produkter.

Har i udfordringer med jeres IT, så kan vi også hjælpe der, uanset om man anvender cloud, hosting, SAAS, eller egen server, så er alle virksomheder afhængige af pålideligt IT. Alt andet giver usikkerhed om virksomhedens produktivitet samt omdømme og måske endda eksistensgrundlag. Derfor leverer vi IT med indbygget tryghed.

Vi ser for mange systemer og løsninger blive implementeret fordi de er smarte og understøtter organisationens arbejde. Vi ser desværre også, at forventningerne ikke bliver indfriet fordi løsningerne bliver installeret, men ikke implementeret i arbejdsgange og brugernes hverdag.

Vi ønsker at levere tryghed og sikkerhed til vores kunder. Løsninger skal være sikre og vi skal altid have tid til at forklare kunderne hvordan vi arbejder med IT og sikkerhed. Det er vores håb at kunden føler sig sikkert i centrum.

Vi er i dag en af Danmarks største uafhængige leverandører af multibrand printløsninger, og fra vores kontor i København tilbyder vi landsdækkende salg og service til alle virksomheder, som ønsker at lette og effektivisere hverdagen. Vores løsninger tilpasses den enkelte kunde, og derfor tilbyder vi vores hjælp til alle virksomheder, store som små. Vi indgår altid i tæt samarbejde med vores kunde, så vi i fællesskab finder frem til den helt rigtige løsning.

​Som kunde er du i fokus

Hos All Office har vi altid vores kunder i fokus, uanset hvor langt i opgaveprocessen vi er. Gennem hele vores eksistens har vores mål været at gøre kundernes hverdag nemmere. At skabe en god kunderelation er en af vores grundværdier i virksomheden, og vi arbejder altid ud fra et princip om, at de bedste løsninger kommer som følge af et tæt samarbejde med kunden. Heraf er kundesamtaler en naturlig del af vores arbejdsgang, hvor vi gør en dyd ud af at lytte til den enkelte kunde, dennes ønsker og behov.