Fremad Amager Elite | Øens Erhvervsnetværk

Amager Centret

Her finder du det du mangler

Amager Centret har siden 1975 været det helt naturlige samlingssted på Amager. Centret har løbende gennemgået en række opdateringer, og i dag holder 86 butikker til i det overdækkede center i hjertet af Amager, som også byder på et hyggeligt gårdmiljø med udeservering, et livligt torvemiljø samt et helt nyt parkeringshus.

Blandt de mange butikker er der også et stort udvalg af spisesteder og cafeer, så man kan få stillet sulten og tørsten, når der skal handles ind.   Derudover er der et bredt sortiment af forskellige butikker lige fra sport, hobby og isenkram til personlig pleje og dagligvarer.

Amager Centret er nemt at komme til med offentlig transport, da både busser og metro kører lige til døren, og kommer man i bil, så kan man benytte det helt nye parkeringshus. Langt de fleste butikker i centret har åbent alle ugens dage, og det giver en masse fleksibilitet i forhold til kunderne, som kan shoppe, når det passer ind i deres planer.

Som en særlig service så tilbyder Amager Centret en række gratis services, man kan benytte sig af, når man besøger Amager Centret